Pazartesi Sendromu Atlatma – 78

Pazartesi Sendromu Atlatma – 78

1994 yılında Portland, Oregon’da piyanist Thomas M. Lauderdale tarafından kurulan müzik grubu Pink Martini, Latin müziği, lounge, Avrupa Klasik Müziği ve cazı da kapsayan çok geniş bir müzik repartuarında eserler seslendirmektedir.

Bugün paylaştığım videoda Pink Martini ile birlikte sahne alan Storm Large ise, profesyonel müzikal kariyerine 90’lı yıllarda San Francisco kulüplerine şarkı söyleyerek başlamıştır. 2006 yılında katıldığı CBS tarafından gerçekleştirilen Rock Star Supernova yarışmasında finale kalarak adını daha geniş kitlelere duyurmaya başladı.
Storm Large, 2009 yılında hazırlanan otobiyografik müzikal “Crazy Enough: A Memoir”, Portland Center Stage sahnesinde 17 hafta kapalı gişe kalarak büyük bir başarıya imza attı. Müzikal aynı zamanda 2012 Kasım ayında da kitap olarak piyasaya çıktı. Şarkıcılığının yanında, oyuncu, oyun yazarı ve yazar kimliği bulunan çok yönlü sanatçı, 2011 yılında Washington DC’deki Kennedy Center’da “Konuk sanatçı” olarak katıldığı Pink Martini konserleri ve “Get Happy” albümü ile uluslararası ününü pekiştirdi.

Bu hafta başı size Pink Martini ve Storm Large’ın seslendirdikleri “Amado Mio” isimli şarkıyı sunuyorum:

İyi Haftalar…

10.12.2018

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir